Як правильно вибирати ароматичні свічки або що таке безпечна аромапродукція

Разом із гнотом ароматичної свічки проблеми згоряють, тіло розслабляється і на обличчі з'являється блаженна посмішка. Аромасвічки впливають не лише на наш настрій, а й на організм. Але важливо знати, що іноді продукція може завдати шкоди. У яких випадках аромасвічки небезпечні?

Які аромасвічки купувати не варто?

Які аромасвічки купувати не варто?

Придбання доставить масу позитивних емоцій у тому випадку, якщо при виборі ви будете керуватися наступною інформацією:

  • найпоширенішими свічками є вироби з парафіну – дешевого та токсичного матеріалу. Коли він нагрівається до певної температури, починають виділятися небезпечні речовини (толуол і бензол). Алергія, астма і навіть онкологічні захворювання – результат регулярного використання продукції з парафіну;
  • шкідливим може бути і… гніт. Перед придбанням придивіться, як він виглядає. Хороший гніт виготовлений зі світлої бавовни і не містить стрижня. Якщо ж на просвіт ви бачите металевий стрижень – знайдіть більш якісну продукцію. Напевно, виробник використовує свинець під час виготовлення. А цей метал при нагріванні виділяє речовини, які шкодять нервовій та серцево-судинній системі;
  • велику роль відіграє і ароматичний склад свічки. При нагріванні синтетичні речовини не тільки дають спотворений аромат, а й негативно впливають на репродуктивну систему, легені та шкіру. Віддавайте перевагу виробам із натуральними ароматизаторами.

Такі свічки зазвичай мають низьку вартість та неестетичний зовнішній вигляд.

Як зрозуміти, що перед вами якісна ароматична свічка?

Як зрозуміти, що перед вами якісна ароматична свічка?

Виріб з хорошого матеріалу випромінює легкий благородний аромат без хімічної віддушки. До складу такої свічки входять натуральні ефірні олії. Безпечна ароматична свічка повинна бути виконана з:

  • бджолиного воску. Це продукт, створений бджолами. При згорянні до композиції ефірів додається ледь відчутний аромат прополісу та меду;
  • соєвого воску. Натуральна гіпоалергенна речовина, виготовлена ​​з однойменних бобів. Соєві вироби – вибір екологічно свідомих людей: при спалюванні таких свічок рівень кисню в атмосфері не підвищується.

Натуральні вироби не коптять, а віск легко відмивається за допомогою теплої води та миючих засобів. Якісний продукт має відповідну вартість, витончений аромат та вишуканий дизайн. Щоб покупка радувала вас своїми властивостями, радимо купувати вироби від перевірених світових брендів.

Вернуться к списку
Мы обрабатываем персональные данные (cookies, IP-адрес, местоположение), чтобы вам было удобнее пользоваться сайтом. Продолжая пользоваться сайтом, вы соглашаетесь на обработку персональных данных. Если вы не согласны - то вам следует покинуть сайт. В таком случае свяжитесь с нами любым удобным способом (телефон, email), мы поможем найти решение.
Подтверждаю
Добавлено в корзину
Scents.com.ua г. Харьков, ул. Отакара Яроша, д. 9А, оф. 33 +38 (099) 632-32-72 +38 (068) 541-42-77 [email protected]